Εταιρική σύνοψη παρουσίαση

Το τεχνικό γραφείο mixanoikon είναι ΝΕΟ σε ιδέες και σε έτη τεχνικό γραφείο μίας και συστάθηκε το 2004. Τόσο η μεγάλη και συνεχής επιστημονική κατάρτιση όσο και τα επιτυχημένα έργα που έχει να επιδείξει το κατέστησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και αξιόπιστα τεχνικά γραφεία.
Το τεχνικό γραφείο mixanoikon αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει με μεγάλη επιτυχία και ακρίβεια σε χρόνους, στόχους και κόστοι όλες τις υποθέσεις μελετών και έργων που του έχουν αναθέσει τόσο εταιρικοί πελάτες όσο και ιδιώτες χρησιμοποιώντας πρότυπα και κανόνες μελέτης και δόμησης ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Το τεχνικό Γραφείο mixanoikon αναλαμβάνει κάθε είδους μελέτης κατασκευών και μη όπως επίσης και κάθε είδους εντολή έρευνας πραγματογνωμοσύνης και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Η μεγάλη κατασκευαστική εμπειρία σε ιδιαίτερα έργα μας κάνει ικανούς να αναλάβουμε κάθε είδους κατασκευαστικό έργο με δεδομένη την επιτυχία και το πέρας των εργασιών σε απόλυτη συμφωνία με το προσυμφωνηθέν κόστος και χρόνο υλοποίησης.

Μελέτη

Αρχιτεκτονικές, στατικές, ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες.

Κατασκευή

Κατασκευή και Ανακαίνιση κατοικιών - επαγγελματικών χώρων.

Υπηρεσίες

Διαδικασίες για χορήγηση εγκρίσεων, Τακτοποιήσεις, Άδειες.

Μηχανοικόν
Δείγματα Εργασιών

Μας εμπιστεύθηκαν
Εταιρικοί πελάτες

0
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0
Δημόσια Έργα
0
Ιδιωτικά Έργα
0
Μελέτες Έργων

Είπαν για εμάς
Γνώμες Πελατών.

Υπεύθυνος: Φώτης Γ. Τσακίρογλου
Διπλ.Πολιτικός Μηχανικός Μ.sc-Ε.Δ.Ε

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 9,

Σέρρες, Τ.Κ.:62122

Email: info@mixanoikon.gr

Τηλέφωνο: +30 23210 58586

Fax: +30 23210 58584

Έξτρα Υπηρεσίες

Βρείτε μας στο Facebook