Φωτορεαλιστική και τρισδιάστατη απεικόνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού βάσει των δισδιάστατων σχεδίων του αντικειμένου. Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις είναι πλέον απαραίτητες στην σημερινή εποχή για τον ιδιώτη γιατί σχηματίζουν μια πληρέστερη άποψη της υπό κατασκευή οικοδομής ακόμα και από τα αρχικά της στάδια.

Διευκολύνει τον ιδιώτη  να κατανοήσει και να βελτιώσει το έργο του, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα ελέγχου και οριστικοποιήσης των χρωμάτων, των υλικών και της αισθητικής του έργου. Επιπροσθέτως δίνει την ευκαιρία στον ιδιώτη να έχει μία πλήρη άποψη για το αποτέλεσμα που πρέπει να περιμένει από την ολοκλήρωση του υπό κατασκευή έργου. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι πως με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το κόστος από τις αλλαγές και τις διορθώσεις κατά την κατασκευή του έργου.

Στο γραφείο ‘μηχανοικόν’ δημιουργούμε τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια των διαμερισμάτων σας, ή και χρωματίζουμε τις δισδιάστατες κατόψεις σας, έτσι ώστε να είναι πιο κατανοητή η διαρρύθμιση του ακινήτου σας στον πιθανό αγοραστή .

Σχεδιάζουμε μαζί τρισδιάστατο σχέδιο υπό τις οδηγίες σας , για αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο χώρο σας . Έτσι με τα τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια είστε σίγουροι για το πώς θα διαμορφωθεί ο χώρος σας 

 Φωτορεαλιστική και τρισδιάστατη απεικόνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων Φωτορεαλιστική και τρισδιάστατη απεικόνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων 

Υπεύθυνος: Φώτης Γ. Τσακίρογλου
Διπλ.Πολιτικός Μηχανικός Μ.sc-Ε.Δ.Ε

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 9,

Σέρρες, Τ.Κ.:62122

Email: info@mixanoikon.gr

Τηλέφωνο: +30 23210 58586

Fax: +30 23210 58584

Έξτρα Υπηρεσίες

Βρείτε μας στο Facebook