Τακτοποίηση αυθαιρέτων με το νόμο 4495/17

Η νομιμοποίηση ή ορθότερα η τακτοποίηση αυθαιρέτων, όπως προβλέπεται στο νόμο 4495/17, δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να τακτοποιήσει τυχόν αυθαιρεσίες του ακινήτου του (όταν αυτό έχει χτιστεί με οικοδομική άδεια) αλλά και κατασκευές στο σύνολό τους (όταν δεν έχει εκδοθεί για αυτές οικοδομική άδεια). Στη ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν κατασκευές τόσο εντός όσο και εκτός σχεδίου.

Η νομιμοποίηση είναι η σύγκριση της υφιστάμενης πραγματικά κατάστασης με αυτή που έχει κατά τα παρελθόντα έτη δηλωθεί στην πολεοδομία.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα να υλοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να τακτοποιηθούν άμεσα αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις, σύμφωνα με τα σαφώς οριζόμενα από τη σχετική Νομοθεσία. Ο Νόμος 4495/17 τακτοποιεί τις αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις για 30 χρόνια ή για πάντα ανάλογα με τον τύπο της αυθαιρείας

Σύμφωνα με αυτό το νόμο οποιαδήποτε ιδιοκτησία με αυθαιρεσίες δεν μπορεί να μεταβιβασθεί, να κληροδοτηθεί ή να ενοικιαστή

Γενικότερα όταν θελήσετε να πωλήσετε ή ενοικιάσετε το ακίνητό σας είναι αναγκαία ή προαναφερόμενη βεβαίωση.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία ‘μηχανοικόν’ ή να μας ενημερώσετε μέσω e-mail για όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για το ακίνητό σας έτσι  ώστε να σας ενημερώσουμε σας σχετικά με το αν έχετε κάποια αυθαιρεσία στο ακίνητο σας και να υπολογίσουμε δωρεάν το πρόστιμό σας με την ειλικρίνεια ‘μηχανοικόν’.

 

Υπεύθυνος: Φώτης Γ. Τσακίρογλου
Διπλ.Πολιτικός Μηχανικός Μ.sc-Ε.Δ.Ε

Διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 7,

Σέρρες, Τ.Κ.:62122

Email: info@mixanoikon.gr

Τηλέφωνο: +30 23210 58586

Fax: +30 23210 58584

Έξτρα Υπηρεσίες

Βρείτε μας στο Facebook